Wie ben ik

Wie ben ik

Wie ben ik

Graag wil ik mij eerst voorstellen en vertellen hoe ik tot de ontwikkeling van mijn productlijn ‘Nalany’ ben gekomen. Mijn naam is Ivonne Fuhren- van de Kerkhof. Al jaren run ik Bio MediCo, een praktijk voor huidverjonging en huidverbetering in Someren.

De ontwikkeling van Nalany skincare is ontstaan vanuit mijn passie voor de huid en mijn cosmetische, dermatologische, medische, farmacologische en wetenschappelijke expertise, opleiding en jarenlange praktijkervaring. Tevens schreef ik een boek over cosmetica en ontwikkelde ik vier opleidingen op dit vlak. Deze worden al jaren door instituut Civas gegeven .

De producten van Nalany skincare bieden het antwoord op ieder huidtype, zelfs voor een extreem gevoelige huid. De natuur is daarbij mijn grote inspiratiebron. Als kind al was ik bezig met plantjes en bloemetjes en was ik wild enthousiast van cosmetische producten.

De afgelopen 8 jaar onderzocht ik meer dan 3000 cosmetische ingrediënten in eigen laboratorium.

Mijn visie

Mijn visie

Mijn visie

Mijn doel is om iedereen een gezonde huid (terug) te geven.

Uit eigen ervaring weet ik hoe vervelend het kan zijn als je een pijnlijke huid hebt en huid-irritaties ervaart.

Mijn streven is die klachten te minimaliseren en zelfs terug te brengen naar een gezonde huid. Een huid in de juiste balans.

Om dit te bereiken heb ik jaren lang onderzoek verricht. Initieel over de huid en de complexe oorzaken van huidproblemen.

Vervolgens ben ik gestart met het onderzoeken van de impact van cosmetische ingrediënten op de huid.

Tijdens dit onderzoek ontdekte ik dat heel veel cosmeticaproducten ingrediënten bevatten, waar mensen allergisch of overgevoelig op kunnen reageren. Hierdoor kunnen huidklachten ontstaan zoals jeuk, acne, onzuiverheden, ontstekingen, couperose, een droge of juist vette huid, allergische reacties, vlekken en irritaties. Deze problemen kunnen direct optreden of na jarenlang gebruik opgebouwd worden.

Bepaalde ingrediënten in cosmetica kunnen zelfs tot vroegtijdige veroudering en pigmentvlekken leiden.

Het mag duidelijk zijn dat dit haaks staat op mijn intrinsieke streven naar een betere huid voor iedereen. Dat is immers gericht op lange termijn oplossingen met een gezonde basis.

Vandaar dat ik haast dadelijks bezig ben met mijn zoektocht naar perfectie. Zodat ik dit kan aanbieden aan anderen en, op die manier, kan bijdragen aan een betere wereld.

Mijn onderzoek

Mijn onderzoek

Mijn onderzoek

Alleen de beste ingrediënten heb ik gekozen voor mijn producten. Zo is het groene thee extract afkomstig van theeplantages uit China en de Kahai olie komt uit de Colombiaanse amazone. Daarnaast maak ik gebruik van biotechnologie uit Duitsland, Italië en Frankrijk, zoals probiotica, Co-enzym Q10, panthenol, hyaluronzuur, en op liposomen gebaseerde ingrediënten.

Verder werk ik met natuurlijke oliën en vetten uit kokos, olijven, meadowfoam, mango en sheabutter.
Ook medicinale kruiden zoals Gotu kola en kamille vind je terug in de producten.

De producten zijn rijk aan huid-identieke stoffen en bevatten veel antioxidanten en een natuurlijke zonbescherming.
Vanzelfsprekend zijn alle producten dierproefvrij.

De producten worden altijd vers bereidt en zijn zonder chemische conserveermiddelen, sulfaten, minerale oliën, PEG-verbindingen, siliconen, enzovoort.

Geïnspireerd door mijn zoektocht om schoonheid binnen ieders bereik te brengen, ontwikkelde ik deze natuurlijke producten. Ze zijn verrijkt met Ecocert- , Cosmos- en Natrue gecertificeerde botanische extracten uit aloë vera, lotusbloem, zoethout, hibiscus en frangipani, aangevuld met huid-identieke ingrediënten zoals hyaluronzuur en vitaminen.

Onze producten

Onze producten

Onze producten

De producten van Nalany zijn puur, handgemaakt, altijd vers en bevatten alleen gezonde en werkzame ingrediënten. Van ieder product ontving ik een kwaliteitscertificaat.

Bij consequent gebruik is binnen tien dagen al een huidverbetering te zien. Dit komt door de optimale samenstelling van waardevolle ingrediënten in optimale concentraties. De producten zijn gegarandeerd vrij van chemische conserveermiddelen, chemische UV- filters, dierlijke ingrediënten, aardolieproducten, chemische siliconen, PEG-verbindingen, phtalaten, parabenen, EDTA, enzovoort.
Stacks Image 635
De namen van de producten beginnen met "I am".
Dit is een krachtige positieve uitspraak die doorwerkt op je innerlijk. De namen maken blij en vrolijk en zorgen voor een positieve uitstraling van de producten. Nalany betekent ‘from heaven sent’. Een meisjesnaam uit Hawaï, zacht, puur en lief, net als de producten.
De producten van Nalany:

 • Hydrateren, voeden, verzachten, balanceren, zuiveren, herstellen, vitaliseren en verjongen iedere huid, omdat de toegepaste ingrediënten zijn afgestemd op de bouw en werking van de huid
 • Beschermen de huid tegen UV stralen en de vorming van pigmentvlekken
 • Zijn geschikt voor alle huidtypes
 • Werken helend bij acne, rosacea, eczeem en bij allergische reacties
 • Verminderen littekens, rimpels en cellulitis
 • Dringen door tot in de diepere huidlagen
 • Beschermen de huid tegen milieu- en omgevingsinvloeden
 • Reguleren de zuurgraad van de huid
 • Zijn geschikt voor dag en nacht
 • Hebben een heel goede prijs/kwaliteit verhouding en zijn goed voor gezondheid en milieu
 • Worden van begin tot eind handmatig gemaakt in eigen laboratorium en voldoen aan de GMP normen. De vitale extracten worden bij de productie nooit hoger verwarmd dan lichaamstemperatuur. Op deze wijze blijft de therapeutische en medicinale werking van de ingrediënten behouden, dit in tegenstelling tot traditionele merken waarbij de ingrediënten d.m.v. chemische processen en hitte beïnvloed worden.
 • Geven de huid alle voedingsstoffen die zij nodig heeft om haar in een optimale staat van gezondheid te brengen
 • Maken de huid mooier en gezonder
 • Zijn niet getest op dieren
Stacks Image 705

Een betere wereld

Een betere wereld

Een betere wereld

De producten dragen bij aan een betere wereld.
Niet alleen omdat de producten natuurlijk en biologisch zijn, maar ook omdat wij van ieder verkocht product een euro doneren aan het red panda network.
Stacks Image 628
Deze schattige dieren worden bedreigd doordat steeds meer bamboe gekapt wordt in hun leefgebied.

Wij helpen mee. U ook?

Stacks Image 622

Reviews

Reviews

Reviews

De reviews zijn vanaf begin december te vinden op de site

Contactgegevens

Contactgegevens

Contactgegevens

Ivonne Fuhren- van de Kerkhof

Nalany - Bio MediCo
Voorbeemd 24
5712 MB Someren

Telefoon: 0493 - 471431

E-mail: BioEmail

Verkrijgbaarheid

Verkrijgbaarheid

Verkrijgbaarheid

Naast de webshop
ook verkrijgbaar bij

Kadoshop van de Plank
Postelstraat 7
Someren
www.kadoshopvandeplank.nl

Stacks Image 694

Wij gebruiken een summiere set aan cookies om de website te optimaliseren. We slaan verder geen gebruikersgegevens op!